CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

De Emergency Service Show start bijna!

15 september 2023

De Emergency Services Show start bijna! Volgende week dinsdag en woensdag (19-20 september) staat het NEC in Birmingham geheel in het teken van de hulpverleningssector.

Het team van Ruth Lee laat hier niet alleen hun wereldwijd bekende oefenpoppen zien, maar promoot ook de FireWare producten. Ruth Lee is al 17 jaar onze partner in Groot Brittannië en heeft veel kennis van ensceneren. De synergie tussen hun poppen en onze ensceneringsmaterialen is duidelijk aanwezig.

Nieuw voor de bezoekers is de Apollo LED oefenblusser waarmee heel eenvoudig een gesimuleerde brand geblust kan worden. De Pandora's box V3 dient hierbij als brandhaard, compleet met licht en geluidseffecten en de mogelijkheid om een rookmachine aan te sluiten. De Apollo LED oefenblusser wordt hiermee gekoppeld en na een bluspoging wordt het vuur automatisch langzaam gedoofd. Door ervoor te kiezen om de Cirrus accurookmachine aan te sluiten, is het geheel draadloos inzetbaar. Én op afstand te bedienen middels elk smart device zoals een tablet of telefoon. Hiermee kun je veilig en overal oefenen!

Wees van harte welkom in Hal 5, stand L170!

Voor meer informatie, klik hier.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent