CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare viert haar 21-jarig jubileum! 

26 juli 2024

We zijn trots op wat we de afgelopen twee decennia hebben bereikt. Sinds onze oprichting in 2003 hebben we hulpverleners proberen te ondersteunen met hun vakbekwaamheidsvraagstukken. Door oefenmiddelen te ontwikkelen, te ondersteunen met grote realistische ensceneringen en maatwerk oefenoplossingen te ontwerpen zijn wij een betrouwbaar partner geworden voor noodhulpdiensten in binnen- en buitenland. 

Door samen te werken met onze klanten, blijven we onze producten en diensten verbeteren en aanpassen aan de veranderende behoeften van de sector. Deze partnerships hebben geleid tot succesvolle implementaties van trainingssystemen wereldwijd. 

En we hebben best wat bereikt in die 21 jaar. We hebben bijvoorbeeld meer dan 2000 oefenleiders van de brandweer getraind hoe ze realistisch kunnen ensceneren. Hulpverleners realiseren zich steeds meer welk verschil je maakt met een goede enscenering als je je mensen wilt voorbereiden op de realiteit. 

De nieuwste ontwikkelingen omarmen moderne technieken. Ze kun je met de Pandora’s Box 230 je hele enscenering dynamisch aansturen met je eigen telefoon. In combinatie met de nieuwe FireSpot MK2 en FireSpot XXL zet je eenvoudig een training op rondom de risico’s van de energie transitie.

Met Apollo LED oefenblussers kunnen we interactieve scenario’s maken waarbij de brand reageert op de blussing. Zo blijven we innoveren en de markt volgen.

We willen al onze klanten, partners en medewerkers bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. Samen kijken we uit naar nog vele jaren van samenwerking en innovatie, waarbij we blijven streven naar het verbeteren van de veiligheid en paraatheid van hulpdiensten wereldwijd.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent