CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Cursus onderhoud en reparatie rookmachines bij FireWare

30 juli 2024

Zo’n 80% van de storingen aan rookmachines is eenvoudig zelf te verhelpen. Tijdens de Cursus onderhoud en reparatie rookmachines nemen we je mee in de meest voorkomende reparaties en leer je een rookmachine écht goed te onderhouden. Deze dag gaat ook over samenwerken. Als onderhoudsafdeling samenwerken met de technische dienst van FireWare. En uiteraard leren we van elkaar in de groep. We hebben allemaal onze bijzondere rookmachine-verhalen! 

Voor wie: Technische professionals die meerdere FireWare rookmachines onder beheer hebben en deze moeten onderhouden en repareren.
Doel: Binnen één dag leer je de meest voorkomende storingen aan rookmachines op te lossen. Ook leer je onderhoud uit te voeren en nóg beter samen te werken met de technici van FireWare. Samenwerken is, tenslotte, mensenwerk.

Regelmatig onderhoud van je rookmachines is essentieel voor een langdurige probleemloze werking. In onze ‘Cursus repartie en onderhoud rookmachines’ leer je hoe je preventief en correctief onderhoud zelf eenvoudig uitvoert. Deze training bieden wij als service kosteloos aan, aan klanten met meerdere machines. En het mooie is, na het succesvol afronden van de cursus mag je zelf beslissen welke reparatie onder garantie valt! Zoveel vertrouwen hebben wij in je! Wil je dit ook? 

Datum: Nader te bepalen
Deelnemers: Maximaal 12
Kosten: Je bent deze dag gast van FireWare. Wij zorgen voor een lunch.

Meedoen?: Stuur dan een e-mail naar Info@FireWare.nl

Rookmachine reparatie en onderhoud cursussen die je voorgingen:

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent