CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Werken bij FireWare

Bij FireWare zorgen we ervoor dat hulpverleners overal ter wereld zo realistisch mogelijk kunnen oefenen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk zintuigen prikkelen. De technieken die we daarvoor gebruiken vinden hun oorsprong in de theater- en filmindustrie. In de afgelopen 18 jaar hebben we zelf heel veel verbeteringen en innovaties aangebracht op deze theater technische concepten! We hebben ons ook laten inspireren door de bouwkunst en de werktuigbouw. We combineren creativiteit met bewezen technieken. En zo komen we tot innovatieve oplossingen die het verschil maken in de trainingsbeleving!

FireWare groeit en de wereld verandert. De behoefte voor hulpverleners om steeds realistischer te trainen neemt toe. Er zijn nog steeds branden, ongevallen en terroristische aanslagen. Door hulpverleners te helpen om zich daarop voor te bereiden, maken we de wereld een klein beetje mooier. En daar kunnen we écht wel wat hulp bij gebruiken!

Eerlijk is eerlijk: werken bij FireWare is niet voor iedereen weggelegd. Je moet passen in een team van eigenzinnige mensen. Allemaal mensen met hun eigen expertise en ideeën. Samen komen we altijd tot een gave oplossing. Je moet écht wel in staat zijn om andere mensen te inspireren en je te laten inspireren. Opkomen voor de ideeën waar je in gelooft is tof, zelf als dat stevig gaat. Maar, wedstrijdjes ver-plassen zijn niet echt constructief.

Een gedeelte van ons werk is te plannen. Maar, een groot gedeelte ook niet. Dus af en toe moet er onverwacht een behoorlijk tandje bij of gaan dingen op het laatste moment anders. Ook dit is iets waar je tegen moet kunnen. Wil je weten of je in het FireWare team past? Kijk dan eens naar onze kernwaarden. Dat geeft een goed beeld over wat belangrijk is in het FireWare team!

De hulpverleningsorganisaties die wij helpen (denk hierbij aan brandweer, politie, ambulance, defensie, BHV-opleiders en nog veel meer) vragen om integriteit. Een Verklaring Omtrent Gedrag is daarom nodig. Ook kun je niet alles dat je meemaakt op een werkdag zomaar op social media plaatsen.

Wat maakt werken bij FireWare dan zo leuk? Je kunt de kwaliteiten die jij hebt inzetten om hulpverleners beter voor te bereiden op een harde werkelijkheid. Ook als je zelf geen hulpverlener bent. En dat gaat in een hele toffe, uitdagende, creatieve sfeer. De randvoorwaarden om je werk te kunnen doen zijn goed voor elkaar. Er is bij FireWare een Crealab om zaken uit te proberen. En op bijna iedere werkplek is Lego te vinden. Je kunt werken in de kop van Noord-Holland (Wieringerwerf) én er is voldoende parkeergelegenheid. Gratis en zonder app. De personeelsvereniging van FireWare is super actief. Er worden regelmatig leuke en nuttige dingen georganiseerd. Wil je doorgroeien in een bepaalde richting? Dan onderzoeken we samen de mogelijkheden. Kortom, er is écht heel veel mogelijk!

Wil je weten of FireWare bij je past als werk-, stage- of afstudeerplek? Maak dan even een afspraak voor een kop koffie of thee. Je bent welkom!

VACATURES

minister-van-propaganda-_-marketeer_vacature

Minister van Propaganda (marketeer & een beetje meer)

 • Jij zorgt dat het gedachtengoed van FireWare gedeeld wordt in binnen- en buitenland
 • Digitaal én live
 • Nieuwsbrieven, website, social media? Daar draai je je hand niet voor om!
 • Een folder? Ook dat komt goed!
 • Beurzen en evenementen organiseren? Kom maar door!
 • Veel mogelijkheden om te leren én door te groeien
 • Parttime en fulltime dienstverband
afstudeer-onderzoek

Afstudeeronderzoek

 • Behaal je leer- en lesdoelen
 • Zorg voor een positieve verandering in onze bedrijfsprocessen
stage-lopen

Stage lopen

 • Doe ervaring op bij een erkend SSB-leerbedrijf
 • Leer actief in de praktijk

 

 

open-sollicitatie

Open Sollicitatie

 • Neem zelf het initiatief
 • Vind je droombaan
 • Sluit aan bij ons internationale team
 • Ontplooi je talent
 • Ontwikkel een specialisme

 

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent