CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Team

Sef

Met meer dan 18 jaar ervaring in ensceneringstechniek is Sef als geen ander in staat creatieve oplossingen te verzinnen voor de meest uiteenlopende simulatievraagstukken.

Vanuit zijn theatertechnische achtergrond maakt Sef deel uit van het ontwerpteam binnen FireWare. Daarnaast houdt hij zich volop bezig met product- en cursusontwikkeling. Geen uitdaging is hem dan ook te gek! Sef is één van de oprichters van FireWare.

Neem gerust contact met Sef op via sef@fireware.nl.
Sef

Liliane

Mensen iets nieuws leren. Dat drijft Liliane elke dag opnieuw. Met haar onderwijskundige achtergrond is ze een waardevolle aanvulling in diverse projectteams binnen FireWare. Zo helpt ze installaties en producten mee te realiseren die echt een verschil maken in de veiligheidsbranche!

Neem gerust contact met Liliane op via liliane@fireware.nl.
Liliane

Dennis

Met behulp van internet, social media, roadshows, beurzen en folders zorgt Dennis ervoor dat hulpverleners overal ter wereld geïnspireerd raken om nog gavere oefeningen uit te zetten. En heb je zelf een mooi verhaal om te delen: laat het vooral weten. We helpen denken graag mee!

Neem gerust contact met Dennis op via dennis@fireware.nl.
Dennis

David

David is onze “berenverjager”. Hij denkt probleemoplossend en ziet erop toe dat ons technische team zo min mogelijk in de weg staat om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Daardoor kunnen hulpverleners vertrouwen op goed werkend oefenmateriaal, dat wordt geleverd wanneer zij het nodig hebben. En daar plukken zij echt de vruchten van!

Neem gerust contact met David op via david@fireware.nl.
David

Stefan

Stefan houdt van ensceneren, theater en techniek. Met deze kennis helpt hij scenario's goed uit de verf te laten komen. En is een oefenmiddel defect? Dan repareert hij het! Maar het liefste onderhoudt hij de materialen zo dat je er altijd op kunt vertrouwen.

Neem gerust contact met Stefan op via stefan@fireware.nl.
Stefan

Tony

Tony weet als geen ander creativiteit en techniek te koppelen. De programmatuur in menig FireWare installatie komt van zijn hand. Hij gaat net zo lang door tot dat een installatie of product robuust is. Hij verliest de gebruiker daarbij niet uit het oog!

Neem gerust contact met Tony op via tony@fireware.nl.
Tony

Roland

Dingen de eerste keer goed doen: dat kan Roland. Met zijn uitgebreide technische achtergrond, onder andere opgedaan binnen defensie, weet hij dat je op apparatuur en systemen moet kunnen bouwen. Deze kennis en discipline legt hij in elk FireWare product en iedere installatie die gerealiseerd wordt. Daardoor kunnen hulpverleners ook op hun oefenmiddelen vertrouwen!

Neem gerust contact met Roland op via roland@fireware.nl.
Roland

Jon

Als trainer en adviseur binnen FireWare heeft Jon al veel hulpverleners de fijne kneepjes van het ensceneren bijgebracht. Op het moment dat u een ensceneringscursus volgt is de kans groot dat u Jon tegenkomt. Zijn kennis, passie en kunde waren al een inspiratiebron voor menig cursist!

Neem gerust contact met Jon op via info@fireware.nl.
Jon

Jacqueline

Jacqueline is meestal op kantoor te vinden. De kans is dan ook groot dat je haar te spreken krijgt. Met haar "denken in oplossingen"-mentaliteit zorgt ze ervoor dat alle afspraken netjes nagekomen worden.

Jacqueline heeft meer dan 18 jaar ervaring met ensceneringsmiddelen. Ze helpt daarom graag mee met het vinden van een passende oplossing! Jacqueline is één van de oprichters van FireWare.

Neem gerust contact met Jacqueline op via jacqueline@fireware.nl.
Jacqueline

Robin

Met zijn passie voor techniek weet Robin als geen ander goede oefenoplossingen te verzinnen die niet alleen realistisch zijn, maar ook binnen de hulpverleningswereld weten te overleven (er wordt namelijk niet altijd even zachtzinnig met materialen omgesprongen). Robin is een engineer die én achter een bureau kan werken én het dan ook nog zelf kan bouwen. Daarmee maakt hij het verschil!

Neem gerust contact met Robin op via robin@fireware.nl.
Robin

Linda

Linda is als geen ander in staat “dingen” gedaan te krijgen. Hoe complexer de puzzel, hoe beter ze in haar element is. Ze is zorgt ervoor dat alle teamleden in de zelfde richting bewegen. Zo zorgt ze ervoor dat projecten groot en klein op de rails blijven!

Neem gerust contact met Linda op via Linda@fireware.nl.
Linda

Willem

Een technicus in hart en nieren. Dat is Willem. Onderhouden, repareren en assembleren: het maakt allemaal niet uit. Willem doet het netjes en met aandacht. Zo krijgt elk apparaat van iedere klant de beste zorg!

Neem gerust contact met Willem op via willem@fireware.nl.
Willem

Clara

Met haar achtergrond als schipper weet Clara wel hoe je iets van A naar B brengt. Dit is precies waar zij zich ook hard voor maakt bij FireWare: Clara zorgt er voor dat onze logistieke processen in goede banen worden geleid. Ook maakt Clara onderdeel uit van onze technische dienst, menig oefenmateriaal wordt door haar geassembleerd!

Neem gerust contact met Clara op via info@fireware.nl.
Clara

Paul

Paul is een echte bruggenbouwer. Hij zorgt ervoor dat software, vormgeving en bedieningsgemak samenkomen. Paul heeft al ruim 10 jaar ervaring met het programmeren van FireWare simulatoren. Met zijn interfaces kan een instructeur het meeste uit de installatie én cursisten halen!

Neem gerust contact met Paul op via paul@fireware.nl.
Paul

Jacob

Met zijn achtergrond als vliegverkeersleider bij defensie, weet Jacob als geen ander het overzicht te houden binnen onze Technische Dienst. Daarnaast is hij een echte aanpakker met twee rechterhanden. Heb je een technische vraag? Laat die maar aan Jacob over, geen moeite is hem te veel!

Neem gerust contact met Jacob op via jacob@fireware.nl.
Jacob

Jij?

Denk je bij je zelf: "Binnen dit team zie ik mijzelf ook wel werken!" kijk dan eens bij werken bij FireWare. Hier is meer informatie te vinden over de carrièrekansen en stageplekken binnen FireWare.

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via info@fireware.nl.
Jij?

Merijn

Met zijn technisch hart, ervaring als brandweerman én als theatertechnicus is Merijn dé adviseur voor oefenoplossingen. Hij kent de technische kant en inzetbaarheid van elk product. Wil je een demo of een gesprek over verhuur of aanschaf? Neem dan contact op met Merijn! Hij kan echt helpen met het maken van de juiste keuzes.

Je kunt Merijn het beste bereiken via merijn@fireware.nl.
Merijn

Walter

Met ruim 35 jaar ervaring in de licht- en geluidsector, kent Walter als geen ander het klappen van de zweep in ons werkgebied. Met zijn kennis van inkoopprocessen kunnen we ervoor blijven zorgen dat hulpverleners vakbekwaam kunnen worden en blijven met de mooiste oefenmaterialen!

Neem gerust contact met Walter op via walter@fireware.nl.
Walter

Remi

Remi doet en kan alles met films! Van productfilm tot instructiefilm: ze gaat geen uitdaging uit de weg. Ze staat achter de camera én doet beeldbewerking. Zo helpt ze met het maken van mooie en nuttige content voor opleiders over de hele wereld!

Neem gerust contact met Remi op via remi@fireware.nl.
Remi

Frans

Met zijn achtergrond in communicatie en multimedia design is Frans de ideale ontwerpduizendpoot bij FireWare. Van simulator tot animatie, van filmbewerking tot illustratie: Frans zorgt ervoor dat een mooi concept wordt omgezet in bruikbare content. En hij gaat net zo lang door totdat hij zelf ook tevreden is. Een mooie eigenschap voor een ontwerper!

Neem gerust contact met Frans op via frans@fireware.nl.
Frans

Elke

Als industrieel productontwerper én vormgever weet Elke altijd een creatieve oplossing te verzinnen. Product of project: dat maakt niet uit. Haar ontwerpen zijn fris, bruikbaar en maakbaar. Samenwerken met de opdrachtgever om zo tot nog mooiere oplossingen te komen, maakt haar pas echt blij!

Neem gerust contact met Elke op via elke@fireware.nl.
Elke

Melissa

Melissa is creatief en maakt graag gave content. Met haar achtergrond als fotograaf, videograaf en vormgever weet zij hoe zij onze oefenmaterialen en projecten duidelijk in beeld kan brengen. Melissa vertaalt platte tekst in visueel aantrekkelijk beeld om hulpverleners duidelijk te maken hoe oefenoplossingen realistischer, leuker en leerzamer kunnen worden!

Neem gerust contact met Melissa op via melissa@fireware.nl.
Melissa

Sharon

Een blanco canvas: daar wordt Sharon het gelukkigst van! Vanuit het niets karakters en objecten ontwerpen die vervolgens tot leven komen. Zo heeft Sharon al menig opdrachtgever positief verrast met een prachtig personage!

Neem gerust contact met Sharon op via sharon@fireware.nl.
Sharon

In memoriam

Henny

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent